Kirsebærtræerne blomstrer… alene

De smukke kirsebærtræer blomster lige nu i fuld flor på Bispebjerg Kirkegaard – men i år er intet som det plejer at være på dette fortryllende sted, hvor tusindvis af mennesker valfarter til hvert år. På grund af Corona – Covid19 har myndighederne afspærret området, og vi må derfor nøjes med at beundre træerne på billeder fra de foregående år.

Man skulle næsten tro, at jeg havde trodset myndighedernes skilte og sneget mig ind for at tage disse billeder, for det er normalt umuligt at få et billede, uden at der kommer 200 andre personer med. Men faktisk tog jeg billederne i forbindelse med tilblivelsen af min bog i 2018, og vi måtte derud en tidlig hverdagsmorgen kl. ca. 5.30 for at undgå, at der kom nogen med på billederne! Og så kan du selv gætte, hvad tid jeg så måtte stå op for at lave frisuren…

Related posts

SKRIV KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.