Bliv din egen hairstylist…

… med min bog HAIRSTYLES!

Wow, det er svært at forklare, hvordan det føles at stå med min bog i hænderne efter så lang tid! Jeg har virkelig knoklet for at skabe HAIRSTYLES, og som den perfektionist jeg nok er, var jeg faktisk rigtig nervøs, da jeg skulle åbne den første gang – skørt ik’?

SPEJLGUIDE

Min største drivkraft bag HAIRSTYLES var at give dig et værktøj, som vil hjælpe dig igang med at skabe frisurer på dig selv – fra BUNDEN! Først og fremmest ville jeg lave en vejledning til opsætning af spejle, da det er det mest grundlæggende for at komme igang. Måden, som du skal arbejde med håret på, er nemlig afgørende, hvis du skal have succes med at lære at lave fletninger på dig selv. Så, jeg har lavet en unik guide, som vil hjælpe dig med den perfekte opsætning til dig og dit hjem. Der er flere løsninger, så du vil kunne komme i gang med at skabe dine egne frisurer på ingen tid. 

Billederne fra spejlopsætningerne er fra mit eget hjem, og jeg har brugt disse spejle til alle mine frisurer på Instagram.

TIPS OG TRICKS

Jeg er ikke frisør, men at dele mine bedste tips og tricks var ikke svært, for da jeg startede min Instagram, havde jeg nærmest først lige lært at lave en fletning. Det betyder, at jeg vil komme til at spare dig for en MASSE frustrationer, som du sikkert ellers ville have oplevet undervejs.

STEP BY STEP GUIDES

Bogen inkluderer 30 step by step guides, som både vil hjælpe dig med at lære de lette og de lidt sværere grundteknikker. De er alle vist i forskellige styles, som vil gøre din helt almindelige 3-er fletning til noget udover det sædvanlige. Du vil også have mulighed for at lave de fleste styles i kortere længder, og bogen indeholder billeder, hvor mange af dem er vist i skulderlangt hår.

LOOKET

HAIRSTYLES er ikke bare en ny step by step bog – jeg har lagt hele mit hjerte i at lave en smuk bog i et lyst og stilrent look, som vil se fin ud, når den ligger fremme i din stue eller på dit badeværelse. Faktisk, så burde du købe den, selv om du ikke vil lære at flette bare på grund af alle de skønne billeder.. hehe.

Du kan bl.a. købe min bog her: https://www.arnoldbusck.dk/boeger/hobby-div/hairstyles

Og forresten var der ikke nogen grund til bekymring for at åbne bogen!

Tusind tak for al jeres opbakning!

Kh Nina

 

Related posts

Comments are closed.