Er der en anden dimension…

…hvor alle mine hårnåle forsvinder hen?

JA! det må der være, for jeg KAN ikke forstå, hvordan jeg kan blive ved og ved med at købe nye hårnåle. Gennem mit liv må jeg mindst have købt flere hundrede, nej tusind, hårnåle.

Jeg har over de senere år fået en lille mistanke til, at min mand har gået og smidt dem ud, hver gang han har fundet dem rundt omkring. Men selvom jeg virkelig har forsøgt at få ham til at tilstå, vil han bare ikke indrømme, at han har noget med de forsvundne hårnåle at gøre.

SÅ, derfor vil jeg give dig nogle idéer til, hvordan du kan opbevare de få, du har tilbage. En magnetisk holder til papirclips fungerer faktisk perfekt, fordi hårnålene er lavet af metal ligesom papirclipsene – så kan de i hvert fald ikke smutte væk!

Fuglerede papirclipsholderen er simpelthen så herlig, og den har været rigtig praktisk til mine papirclips – derfor kan det godt være, at jeg bliver nødt til at købe én mere.. Den er fra designfirmaet Qualy, og du kan bl.a. finde den på Amazon.

Hvis du ikke vil ud og bruge penge på en speciel papirclipsholder, kan du også bruge den ganske almindelige “kontor” papirclipsholder, der også er magnetisk og som regel kan åbnes i bunden. Den kan indeholde rigtig mange hårnåle. Jeg har peppet den lidt op ved at svøbe noget stof omkring – du kan også bruge papir – f.eks gavepapir.

Har du nogle idéer til andre måder, man kan holde på sine hårnåle?

Related posts

Comments are closed.